The Night at the Library #middelburg

ZB Bibliotheek van Zeeland in Middelburg is donderdag 23 mei van 19:00 tot 23:00 uur de plaats delict voor liefhebbers van bloedstollend avontuur. Het belooft een avond vol spanning, verrassende plotwendingen en onvoorspelbare verhalen van Zeeuwse bodem te worden.

Het programma

Dompel je onder in de wereld van ‘Cold cases van Littleburg’ met de fascinerende, rillingvergrotende tentoonstelling van Anne Breel en de daaraan gekoppelde schrijfwedstrijd. Laat je meevoeren door de muziek en huiveringwekkende spookverhalen van Broeder Dieleman. Ontmoet de Zeeuwse thrillerschrijvers Jan J.B. Kuipers, Terrence Lauerhohn, Ellen de Vriend en Kees Folmer. Lach je dood bij de improvisatie theatervoorstelling van ‘Matig Genoten’. Of trek er in het donker op uit met vertelveteraan Jan J.B. Kuipers voor de meest sinistere verhalen die Middelburg rijk is. Keuzes genoeg. Maar wees gewaarschuwd, voor je het weet zit je middenin een levensecht Moordspel met het Middelburgs Theater.

Praktische informatie

The Night at the Library is gratis toegankelijk. Voor enkele activiteiten is reservering vanwege beperkt aantal plaatsen noodzakelijk. Reserveren voor activiteiten kan via dezb.nl/nightatthelibrary.  Hapjes en drankjes in stijl zijn te koop bij het ZB café dat deze avond geopend is. Boekhandel de Drvkkery is aanwezig met een stand met boeken van de in het programma genoemde Thrillerschrijvers.

Luister ook: https://soundcloud.com/wfm96/amandas-dietrich-zb-thriller-2

Gepubliceerd door keesamigo

Ik woon in Zeeland

Plaats een reactie