Kerst Event 14 december #Vlissingen

De ondernemers in de Lange Zelke in Vlissingen organiseren op zaterdag 14 december een Kerst Event. Van 10:00 tot 17:00 uur kan het hele gezin genieten van modeshows, een kerstmarkt en kinderanimatie.

kerst event modeshow.jpg

Modeshow

Om 12:30 uur , 14:00 uur en 15:30 uur wordt er een modeshow van dames- heren en kindermode verzorgd door de plaatselijke modezaken. In de winkelpassage in de Lange Zelke kan de hele dag optimaal van het daglicht worden geprofiteerd. Aan het eind van de middag kan men tevens  genieten van de nieuwe sfeerverlichting.

Zeeuwse rvs creaties event 3

Kerstmarkt

Van 10:00 uur tot 17:00 uur wordt er een kerstmarkt georganiseerd waar zo’n 20 stands worden ingericht met kerst gerelateerde artikelen. Een aantal ondernemers hebben een kraam met leuke “hebbedingetjes” voor de feestdagen. Er is een stand met zelfgemaakte tassen en textielvouwen; Allerlei textiel producten die we dagelijks gebruiken maar nu als een leuke cadeautje te koop worden aangeboden. Daarnaast zijn er kramen met houtbewerkingsproducten, zelfgemaakte sieraden, macramé, de Crea Bea shop, 2e handsboeken, kandelaars en vaasjes gemaakt van oud servies. Een stand met speciale bloemstukjes voor de kerst en uiteraard ook kerststukjes. Zeeuwse souvenirtjes met babbelaars, boerenzakdoeken, kussentjes, wenskaarten.  Er is ook speciaal een stand met “origami” papier; vouw artikelen waaronder kerststerren, servetten, ballen en doosjes. Er worden ook speciale kerstballen met een origami kunstwerkje getoond. Ter plaatse kunnen belangstellenden kennis maken op welke manier je van een blaadje papier een echt kunstwerkje kunt maken. En een stand met vakkundig gemaakte Zeeuwse knoppen van rvs materiaal.

Kerstman

Voor de jongeren in het gezin is er kinderanimatie met een echte kerstman die voor jong en oud ter plaatse creaties maakt van diverse gekleurde ballonnen. Voor de inwendige mens is er warme chocomelk, glühwein en snert de hele dag beschikbaar. Ko de Oesterman uit Yerseke serveert die dag “Oesters met een wijntje” Een lekkernij waar belangstellenden steeds vaker de tijd voor nemen vooral rond de kerstdagen. De Lange Zelke in het centrum van Vlissingen een winkelgalerij waar je ongestoord van een “dagje uit” kunt genieten. Deze winkelstraat houdt de “december weersinvloeden” echt buiten de deur!

Tekst: Gerard van Damme

www.stzk.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s