De Zeeuwse Maand van de Verkeersveiligheid gaat van Start

Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ), de Provincie Zeeland en partners van het ROVZ organiseren samen in september 2019 de Zeeuwse Maand van de Verkeersveiligheid. De verschillende activiteiten die deze maand aan bod komen hebben als doel meer aandacht te vragen voor dit onderwerp. 100% verkeersveilig, daar gaan we voor.

verkeersveilig

Start van de Zeeuwse Maand van de Verkeersveiligheid

Gedeputeerde Harry van der Maas heeft op maandag 2 september de Maand van de Verkeersveiligheid afgetrapt in het radioprogramma de Zeeuwse Kamer. Diezelfde dag start ook de MONO campagne voor het najaar. Hierbij worden meerdere scholen voorzien van een krijtuiting en vraagt het ROVZ aandacht voor rijden zonder afleiding door een smartphone.

Activiteiten

Er vinden nog meer activiteiten plaats. Zo is er nog een training Auto te Water op 6 september, een remwegdemo op 10 september en een Verkeersweek op het Zwin College vanaf 9 september. Bekijk alle activiteiten op www.rovz.nl.

omroep-zeeland_logo_400x300

Zeeland 100% Verkeersveilig uitzendingen

In samenwerking met Omroep Zeeland wordt er van 4 september tot en met 2 oktober op de woensdagen dieper ingegaan op de diverse aspecten van het thema verkeersveiligheid. In het programma komen verkeerscontroles, remwegdemo, educatieve aanpak door het Verkeerslab voor jongeren, E-bike training voor ouderen, een reactiesnelheidstest en tenslotte een campertraining aan bod. Verder is er via Omroep Zeeland een wekelijkse verkeersquiz van het ROVZ. De quiz is te vinden op www.omroepzeeland.nl en op de radio (op woensdagen tussen 9.00 uur en 12:00 uur).

provincie zeeland logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s