Cultureel Zeeland presenteert zich in #Goes

Op zaterdag 18 mei 2019 vindt in Goes het evenement “Uit in Zeeland” plaats. Tijdens deze dag  presenteert een groot aantal culturele organisaties zich op en rond het ‘cultuurplein’ Bleekveld. Bezoekers kunnen zo gratis kennismaken met het brede aanbod en de programma’s van heel veel cultuuraanbieders, groot en klein, vanuit heel Zeeland.

Programma

Het programma van Uit in Zeeland begint ’s morgens om 11:00 uur en loopt door tot 23:00 uur. Optredens, voorstellingen, workshops en andere activiteiten vinden plaats in Theater De Mythe, Podium ’t Beest, Cultuurhuis Goes (Westwal 45), Zaal Katoen en (buiten) op het Rabopodium. Verschillende organisaties presenteren zich in stands op de informatiemarkt,  waaronder de Zeeuwse musea, festivals, boekhandels en stichting Slag om de Schelde ǀ 75 jaar Vrijheid. Foodtrucks,  Katoen en de Mythe zorgen op 18 mei voor lekker eten en drinken. De dag wordt afgesloten in Podium ’t Beest, met optredens door verschillende Zeeuwse popbands. Toegang en alle activiteiten tijdens het evenement zijn gratis.

uit in zeeland 18 mei 2019

Zeeuws evenement

Uit in Zeeland is een Zeeland-breed evenement, dat jaarlijks zal terugkeren, steeds in een andere Zeeuwse gemeente. De Zeeuwse gemeenten willen op deze manier hun culturele aanbod samen in de spotlights zetten en bezoekers laten zien wat er allemaal gebeurt in Zeeland op het gebied van muziek, theater, film, literatuur, cultuurhistorie, dans, beeldende kunst en cultuureducatie.

 

http://www.goesisgoes.nl

One Reply to “Cultureel Zeeland presenteert zich in #Goes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s