€5.000,- voor Zeeuwse Pionier, genomineerden voor de Zeeuwse PioniersPrijs zijn bekend!

Update:

De genomineerden voor de Zeeuwse PioniersPrijs zijn bekend!

Stemmen kan via www.zeeuwsepioniersprijs.nl op:

Kingfish, Ohad Maiman & Kees Kloet,
Kats www.kingfish-zeeland.com
Kingfish Zeeland kweekt biologische, duurzame vis op het land, die bekend staat om de zeer goede smaak.

KlusMetPlus, Bas van de Kruisweg, Jordi van der Meijden, Harm van Liere, Oostdijk www.klusmetplus.nl
KlusMetPlus is een social-start-up die eenzame mensen en ouderen koppelt aan jongeren die klusjes voor ze kunnen doen.

Seaweed Harvest Holland, John van Leeuwen & Julia Wald,
Kerkwerve www.seaweedharvestholland.nl
Seaweed Harvest Holland is zeer succesvol -Europees marktleider- in het kweken en verhandelen van zeewier: de voedingsstof en grondstof van de toekomst.

Set Vexy Productions, Debbie en Roald Jansen,
‘s-Heer Arendskerke www.setvexy.nl
Set Vexy maakt foto- en videoproducties in de entertainment industrie en hebben onder andere gewerkt voor Mika, Tiësto, Afrojack, Bløf, Within Temptation, Ilse De Lange, Marco Borsato, Guus Meeuwis en Di-Rect, Concert At Sea, The Flying Dutch en Vrienden van Amstel. Ondanks de vele opdrachten in binnen- en buitenland zijn ze het Zeeuwse niet vergeten en behoren de Westerscheldetunnel, Groenvoederdrogerij Timmerman, zorginstantie SVRZ en Stichting Welzijn Middelburg behoren onder andere tot hun klanten.

Coöperatie Zeeuwind, Teus Baars,
Vlissingen www.zeeuwind.nl
De Zeeuwse coöperatie voor duurzame energie die er graag samen met haar leden voor zorgt dat Zeeland verduurzaamt

Dit jaar weer meer aanmeldingen voor Zeeuwse PioniersPrijs van netwerk De Zeeuwse Connectie.

Ook dit jaar geeft De Zeeuwse Connectie weer €5.000,- aan een persoon of organisatie die Zeeland positief op de kaart zet en laat zien welke gave dingen er in Zeeland allemaal mogelijk zijn. Dit keer wordt de Zeeuwse PioniersPrijs uitgereikt op zaterdag 24 november. Kandidaten aanmelden kan nog tot 12 november via zeeuwsepioniersprijs.nl.

Zeeuwse Pioniersprijs 2017

Duwtje in de rug

“Een positief beeld uitdragen van Zeeland, gave initiatieven in het zonnetje zetten en mooie organisaties of actieve mensen een duwtje in de rug geven met geld en media-aandacht, daar is het ons om te doen. En tegelijkertijd organiseren we zo een mooi event waarvoor ook Zeeuwen van buiten Zeeland weer eens een dagje terugkomen naar hun roots.” Dat zeggen initiatiefnemers Frederik Sinke en Jim Goedhart. “We moeten trotser zijn op de gave dingen die we in Zeeland doen en het veel meer van de daken schreeuwen. Dus zijn wij dat zes jaar geleden maar gaan doen.”

Zeeuwse Pioniersprijs 2016

PioniersPrijs voor de 6e keer uitgereikt

“Naast het prijzengeld, beschikbaar gesteld door sponsoren Rabobank en Rijkse Accountants, blijkt de aandacht in de media erg waardevol te zijn voor de winnaars. Dat geeft extra kansen en opent echt deuren.” Dit jaar wordt de PioniersPrijs voor de 6e keer uitgereikt. Het is inmiddels een begrip en het aantal aanmeldingen neemt elk jaar toe. De winnaar van vorig jaar is Ingenieursbureau Walhout Civil uit Middelburg, dat laat zien dat jonge afgestudeerden ook vanuit Zeeland wereldwijd aan de weg kunnen timmeren. De Publiekswinnaar was de film ‘Weg Van Jou.’

Vijf genomineerden

Kandidaten aanmelden kan nog tot 12 november via http://www.zeeuwsepioniersprijs.nl. De jury selecteert uit alle inzendingen vijf genomineerden. Zodra deze bekend zijn gemaakt kan iedereen via de website stemmen en mede bepalen wie de uiteindelijke winnaar moet worden. De prijs wordt 24 november uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst voor actieve en betrokken Zeeuwen van binnen en buiten Zeeland, in het Abdijcomplex in Middelburg.

Logo ZeeuwsePioniersPrijs

De Zeeuwse Connectie is een netwerk van ruim tienduizend Zeeuwen, binnen en buiten Zeeland, dat Zeeuwen met elkaar verbindt en zaken probeert op te starten die goed zijn voor Zeeland, zoals TransitieTeam Zeeland en ZeeuwseVacaturebank.nl. Zij organiseren events in Zeeland en in de Randstad (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam & Breda) en zijn actief op diverse social media. Eens per jaar organiseert men een bijeenkomst in Zeeland om Zeeuwen die de provincie hebben verlaten weer eens terug te laten komen en om boomerang-Zeeuwen, import-Zeeuwen en alle anderen die Zeeland een warm hart toe dragen op een gezellige manier samen te brengen. Tijdens deze bijeenkomst wordt de Zeeuwse PioniersPrijs uitgereikt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s