12 APRIL OPENING FIETSOPSTAPPUNT CADZAND-BAD

Donderdag 12 april 2018 wordt het eerste FietsOpstappunt van Zeeland geopend. Fietsliefhebbers gebruiken de voorziening als startplaats voor een fietsroute en vinden hier informatie, beleving en comfort. Deze modern vormgegeven unit is reeds gepresenteerd op de Toeristische Ontmoetingsdag in november 2017 en staat nu klaar in Cadzand-Bad om in gebruik genomen te worden.


FietsOpstappunt

Het FietsOpstappunt is de startplaats van een fietsroute. Het opstappunt staat op een parkeerplaats waar lang parkeren mogelijk is. Je haalt er de fietsen van de auto en checkt nog even de route alvorens te vertrekken. In het FietsOpstappunt kan op een digitaal scherm (touchscreen) onder andere het fietsknooppuntensysteem worden bekeken. Daarnaast hebben fietsers hier de beschikking over een 4G internetverbinding. Op het scherm kan je eenvoudig de uitgestippelde route checken. Daarnaast vind je er het laatste nieuws, informatie over activiteiten en accommodaties in de regio.

fietsfoto1
5-Sterren fietsprovincie

Zeeland mag zich sinds mei 2017 ‘5-Sterren fietsprovincie’ noemen. Het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen die worden gesteld aan het recreatieve fietsroutenetwerk. Het FietsOpstappunt is een mooie aanvulling op het fietsproduct Zeeland. De Gemeente Sluis is de eerste gemeente die heeft geïnvesteerd in een FietsOpstappunt en heeft hiermee in Cadzand-Bad de primeur.  

VVV_Zeeland_logo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s