BinnenINfra: een samenwerkingsverband van 8 bedrijven om technici aan te trekken voor de infratechniek

Op zaterdag 17 maart 2018 van 10:00 tot 14:00 uur opent het opleidingscentrum Techniekhuis in #Goes haar deuren en laat BinnenINfra zien wat werken in de infratechniek inhoudt.

Goed geschoolde en ervaren technici zijn lastig te vinden, zeker voor gespecialiseerde technische bedrijven. Door vergrijzing stromen veel technici uit, tegelijkertijd is er een beperkte instroom op de technische opleidingen. Dat heeft als gevolg dat de zoektocht naar goede technici steeds moeilijker wordt! Acht bedrijven slaan daarom de handen ineen en vragen aandacht voor deze uitdaging.

Wie zijn BinnenINfra?

BinnenINfra bestaat uit netwerkbedrijf DNWG, opleidingsbedrijf Installatiewerk en 6 aannemers: De Siersgroep, MVOI, Baas, CityTech, H4A en De Voogd-Grijpskerke B.V.

Uitdaging

De uitdaging is om mensen enthousiast te krijgen voor de infratechniek, met als doel instroom op technische opleidingen. Een technische opleiding als vervolgopleiding, of als onderdeel van een omscholingstraject.

Daarnaast wil BinnenINfra een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) opleidingen in de Infratechniek: als leerbedrijf of bijvoorbeeld door het delen van kennis en uitwisseling van studenten tussen de bedrijven.

techniekhuis goes

Open dag Techniekhuis

Op zaterdag 17 maart 2018 van 10:00 tot 14:00 uur opent het opleidingscentrum Techniekhuis te Goes haar deuren en laat BinnenINfra zien wat werken in de infratechniek inhoudt. Ook is er volop informatie over de opleidingen om in de infratechniek aan de slag te gaan! Wil je onderzoeken of je technische talent hebt, of ben je al werkzaam in de (infra)techniek en wil je je verder verdiepen? Kom dan naar deze open dag en laat door BinnenINfra al je vragen beantwoorden. Je bent van harte welkom.

DNWG bus nov17

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: