Medewerkers Zeeland Refinery maken Luxemburgweg schoon

Op donderdag 14 december zal om 13:00 uur de Good Housekeeping Day plaats vinden bij Zeeland Refinery. De Good Housekeeping Day is een jaarlijks initiatief van Zeeland Refinery om het raffinaderijterrein en de directe omgeving nog schoner te maken. Hierbij slaan de medewerkers de handen ineen om een bijdrage te leveren aan een beter milieu en een nog schonere werkplek. Ook de Luxemburgweg in Nieuwdorp wordt onder handen genomen en zal ook door een groep medewerkers van Zeeland Refinery schoongemaakt worden.

“Leuke afwisseling van het dagelijkse kantoorwerk”

Ook de ‘witte boorden’ trekken hun werkkleding aan en helpen mee met het schoonmaken van het raffinaderijterrein. “Het is leuk om met de hele raffinaderij samen buiten te zijn en te werken aan een schonere werkomgeving. Voor ons is natuurlijk ook een leuke afwisseling van het dagelijkse kantoorwerk. Ook de directeur doet mee in het schoonmaakteam.” Aldus Alex van Schaik, manager HRCS van Zeeland Refinery.

Bewustwording

De raffinaderij in Vlissingen-Oost is, sinds de start in 1974, verschillende malen uitgebreid en aangepast uit o.a. milieuoverwegingen en energiebesparingen. Zo proberen zij continu de milieubelasting te verlagen. Een voorbeeld van een groot project is het Sloewarmteproject, waar bij de raffinaderij restwarmte levert aan verschillende omliggende bedrijven. De Good Housekeeping Day is een kleiner project, maar zorgt voor nog meer bewustwording bij de medewerkers.

 

De Good Housekeeping Day start 14 december om 13:00 u en duurt tot 15:00 uur en zal plaatsvinden zowel op het terrein van Zeeland Refinery, als aan de Luxemburgweg.

Good-Housekeeping.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: