GoesC luidt culturele seizoen in

Middag én avond met gratis muziek, dans, kunst en theater

Tijdens het culturele festival GoesC op zaterdag 19 augustus wordt het publiek op een gevarieerd aanbod getrakteerd van kunst en cultuur. De middag staat in het teken van kunst en cultuur van eigen Goese bodem. ’s Avonds wordt het smullen tijdens een voorproefje van landelijke producties die in theater de Mythe, podium ’t Beest en Slot Oostende in Goes te zien zijn tijdens het culturele seizoen 2017/2018.

 

Vanaf 15:00 uur is er zang, dans en muziek op het Bleekveld. Na de optredens van diverse amateurgezelschappen zijn er previews van professionele acts. Dit jaar wordt het genieten van onder andere de vocalpopgroep  ‘Meisjes met de wijsjes’, de countryband ‘Savannah’ en zangeres Daniëlle Lous. Ook zijn er Aziatische acts in het kader van het Goes Azië jaar. De avond wordt afgesloten met Patricia Foort en  band ‘Better Believe’ tot ongeveer 23:45 uur.
Patricia Foort

Foto via http://www.patriciafoort.nl/

Slot Oostende doet dit jaar voor het eerst mee aan GoesC. Na vorig jaar een uitstapje naar september gemaakt te hebben is GoesC dit jaar weer geprogrammeerd in de zomervakantie zodat zowel de Zeeuwen als toeristen kennis kunnen maken met de culturele producties die dit najaar in Goes te bewonderen zijn.  GoesC wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland en Gemeente Goes.

Poster

Goes C 2017
Zoals afgelopen 3 jaar ook dit jaar weer een bijzondere foto voor de GoesC poster gemaakt door fotografe Edith van Eijk  en visagiste Esther Siebers.

Goes is

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s