mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Politie op zoek naar overvallers #Terneuzen

Een reactie plaatsen

De bewoners van een woning annex cadeauwinkel aan de Noordstraat in Terneuzen melden omstreeks 05.20 uur op vrijdagochtend (14 juli) dat zij zojuist overvallen waren.

De bewoners lagen nog te slapen toen er ineens twee gewapende mannen in de woning stonden. Er ontstond een worsteling met een van de bewoners. Hierbij is niemand gewond geraakt. Door de overvallers is een geldbedrag meegenomen waarna zij in onbekende richting zijn vertrokken. De hevig geëmotioneerde bewoners van het pand zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij door tactisch rechercheurs gehoord worden over het voorval. De omgeving in de buurt van de woning/winkel is als ‘plaats delict’ afgezet. Het team Forensische Opsporing is in de woning en de winkel een onderzoek gestart. Bij de zoektocht naar de daders is ook een politiehond ingezet.

politie afzetting

Getuigen gezocht

Om de daders van deze overval zo snel mogelijk aan te kunnen houden is de politie op zoek naar getuigen. Heb jij iets gezien dat mogelijk verband houdt met dit ernstige feit, dan wordt je verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Wanneer je wel informatie hebt, maar die niet met de politie wilt delen, dan kun je ook via Meld Misdaad Anoniem je melding doen. Dit kan via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch (0800-7000).

Camerabeelden

Door rechercheurs zijn inmiddels camerabeelden onderzocht die ten tijde van de overval in de Noordstraat zijn gemaakt. Op die beelden is te zien dat er, rondom het tijdstip van de overval, mensen door de Noordstraat zijn gelopen. Mogelijk zijn zij belangrijke getuigen die de politie kunnen helpen bij het vinden van de daders. Zij worden met klem verzocht contact met de politie op te nemen.

 

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s