mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Zes mannen aangehouden voor mishandeling in café #Vlissingen

Een reactie plaatsen

Op het Bellamypark in Vlissingen zijn zaterdagavond (8 juli) rond kwart voor twaalf zes mannen aangehouden voor het verstoren van de openbare orde en de mishandeling van een man en een vrouw.

De verdachten hebben gedronken en vallen door hun gedrag in negatieve zin op. Kort voor de mishandeling rijden zij in hun auto met hoge snelheid het Bellamypark op. Niet gehinderd door de rotsblokkades die het verkeer tegen moeten houden, parkeren zij naast een café. De mensen op het terras schrikken zich een ongeluk omdat het lijkt alsof de auto recht op het terras afkomt. Daarna gaan de mannen met veel bombarie het café binnen.

Diverse elleboogstoten

Op dat moment zit ook een 22-jarige man uit Vlissingen met zijn vrienden in het café. Als zij naar buiten lopen om te roken roept één van de verdachten iets in het Engels naar hem. Als het slachtoffer zich vooroverbuigt om te luisteren wordt hij ineens bij zijn kraag gepakt en over het tafel heen getrokken. Nadat hij zich los heeft gewrongen vraagt hij verontwaardigd wat er aan de hand is. In plaats van een antwoord stompt een andere verdachte met een elleboog een tand door zijn lip. Hoewel de beveiligers er snel bij zijn weet een derde verdachte nog net een nekslag uit te delen. Hierdoor valt het slachtoffer met zijn achterhoofd tegen de rand van de bar.

Inzet politiehond

Direct nadat de agressieve groep het café is uitgezet wordt de politie gebeld. De mannen zijn inmiddels in hun voertuig vertrokken en rijden recht in handen van de gealarmeerde agenten. Allen worden gesommeerd om uit te stappen en op de grond te gaan zitten. In afwachting van hun transport naar het politiecellencomplex staat een politiehond als afschrikmiddel dichtbij. De verdachten (tussen de 25 en 34 jaar) zijn afkomstig uit Litouwen, Roemenië en Letland en hebben geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. Hun auto is in beslag genomen. In de kofferbak vinden agenten nog twee losse Franse kentekenplaten.

Verhoren

Het rijbewijs van de 26-jarige bestuurder is afgenomen omdat hij met teveel alcohol op heeft gereden. De man heeft bovendien nog twee boetes openstaan. Tevens kan hij nog een schadeclaim van de gemeente tegemoet zien voor het verschuiven van de rotsblokken. Deze zondag vinden de verhoren plaats om uit te zoeken wie klappen heeft uitgedeeld. Tot die tijd zitten de mannen nog vast.

Oproep aan tweede slachtoffer

Getuigen hebben gemeld dat in het café ook nog een jonge vrouw is mishandeld door de mannen. Zij is echter voordat agenten met haar konden spreken weggegaan. Zij wordt dringend verzocht om zich te melden bij de politie om aangifte te doen.

Politie.NL

foto van WFM96.
Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s