Kaartverkoop openluchtspektakel E-njen van start #Goes

Het openluchtspektakel E-njen is het hoogtepunt van het Goese themajaar Azië. De voorstellingen van E-njen zijn van 23 tot en met 27 augustus in de Hollandsche Hoeve. Kaarten voor de voorstelling zijn nu verkrijgbaar via de website van het themajaar.  

 Goes Azië omslag facebook

Een avondvullend programma en een meeslepend verhaal waarbij het publiek op meerdere locaties een Aziatische wereld ontdekt. Dat is E-njen. In het park de Hollandsche Hoeve, vol bijzondere planten, zijn er in augustus zeven voorstellingen. Per voorstelling is er plaats voor 900 bezoekers. De voorbereidingen voor de grootschalige productie zijn al in 2015 begonnen. In totaal doen er zo’n 200 spelers, vrijwilligers, muzikanten en dansers mee uit verschillende verenigingen onder begeleiding van een professioneel creatief team.

 

Kaarten

Kaarten voor E-njen zijn € 6,50 p.p. voor de avondvoorstellingen en € 5,00 p.p. voor matinees. Er zijn van 23 tot en met 27 augustus 5 avondvoorstellingen en 2 matinees.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.goes-azie.nl

Ook is het mogelijk om kaarten aan de kassa van Theater de Mythe te bestellen. Dit kan tot en met 15 juli van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

 

Meer weten?

Alle informatie over de voorstellingen is te vinden op www.goesazie.nl. Nieuws is ook te volgen via GoesAzië op Facebook, Twitter en Instagram @GoesAzie.

Goes Azië 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s