mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

#ADRZ opent locatie Vlissingen officieel op 29 juni 2017

Een reactie plaatsen

Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) Vlissingen gaat na een flinke renovatie officieel open voor diagnostiek, behandeling van planbare zorg met twee operatiekamers, beeldvormende technieken, poliklinieken en een verpleegafdeling Kort Verblijf.

Tijdens deze grondige verbouwing is de locatie Vlissingen steeds in gebruik gebleven. Een bijzondere prestatie, die voor het bouwmanagement, de projectbegeleiders, maar met name ook voor medisch specialisten en medewerkers als zeer bijzonder mag worden aangemerkt. Patiënten en bezoekers van het ADRZ Vlissingen hebben wel hinder ondervonden, maar door de inzet van een groot aantal vrijwilligers (gastendienst) en de Tuc Tuc service van Orionis, is getracht dit tot een minimum te beperken.

ADRZ pendel

Vanaf 20 juni 2017 is het parkeerterrein weer in gebruik. De beplanting volgt na de zomer. Met de ingebruikname van het terrein stopt het contract met de Tuc Tuc service. Patiënten en bezoekers van de locatie Vlissingen kunnen hun auto weer op het voorterrein parkeren.

De officiële opening van Vlissingen start ’s middags met een officieel gedeelte en aansluitend wordt afscheid genomen van de Raad van Toezicht van het ADRZ en het aantreden van de Raad van Commissarissen, die is ingesteld na de overname door het Erasmus MC.

In het begin van de avond op donderdag 29 juni (van 18.30 – 20.00 uur) zijn buurtbewoners en investeerders van ZIB (Zeeuws Investments Beheer) uitgenodigd om een kijkje te nemen in het totaal gerenoveerde gebouw.

Later in de avond is het feest voor medewerkers en medisch specialisten van het ADRZ.

admiraalDeRuyterLogo

 

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s