mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Bestuurder donkere kleine auto niet langer gezocht #Kloosterzande

Een reactie plaatsen

Update via Wij zijn NIET langer op zoek naar de donkere auto. Heeft NIETS met het incident te maken

 

Vrijdag tussen 23:15 en 23:30 uur reed een inwoner van Walsoorden door de Cloosterstraat in Kloosterzande. Ineens kwam, als uit het niets, een tegenligger hem tegemoet. De man uit Walsoorden moest snel uitwijken om een frontale aanrijding te voorkomen.

Dat lukte ten dele. De man kon niet voorkomen dat de tegenligger zijn auto in de flank raakte. De tegenligger reed verder en botste ook nog tegen twee geparkeerde auto’s aan. Hierna keerde hij om en vertrok met hoge snelheid van de plaats van het ongeval. Getuigen verklaarden dat het ging om een klein model personenauto, mogelijk in de kleur zwart. De auto is beschadigd als gevolg van de aanrijdingen.

Oproep

De politie is op zoek naar de veroorzaker van de aanrijdingen en heeft daarbij de hulp van het publiek nodig. Heb jij informatie over wie de bestuurder van de auto was, of weet jij waar de beschadigde donkergekleurde kleine personenauto thuishoort? Laat het de politie dan weten! Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Ook als jij de veroorzaker bent dan wordt je vriendelijk verzocht je te melden bij de politie. De auto van de man uit Walsoorden is weggesleept door een takelbedrijf, omdat hij niet meer verder kon rijden.

politie agent-in-dienstauto nacht

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s