mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Mannen rippen hennepkwekerij #Terneuzen

Een reactie plaatsen

Twee inbrekers zijn door agenten op heterdaad betrapt. Kort voor hun aanhouding hadden ze mogelijk een hennepkwekerij in een woning aan de Da Costastraat in Terneuzen leeggeroofd.

De politie werd op zaterdagochtend 10 juni rond kwart voor vier gewaarschuwd dat er een mogelijke inbraak in een pand aan de Da Costastraat gaande zou zijn. In de tuin van een aangrenzende woning betrapten agenten een 29-jarige man uit Amersfoort. Hij klom nog het dak van een schuurtje op, maar besloot eieren voor zijn geld te kiezen en kon door de dienders worden aangehouden.

politie-zit-in-kamer-met-hennepplanten

Tweede verdachte

Een tweede verdachte, een 39-jarige man uit Spijkenisse, probeerde zich nog in de brandgang vlakbij de woning te verstoppen, maar hij kon eenvoudig worden achterhaald. Ook deze verdachte is aangehouden.

Woning

Om er zeker van te zijn dat er geen andere verdachten meer aanwezig waren, gingen agenten de woning binnen. Daar troffen ze een hennepkwekerij aan. Er waren verder geen personen aanwezig. De verdachten zijn afgevoerd naar het politiebureau en daar vastgezet.

De politie doet verder onderzoek. De restanten van de hennepkwekerij zijn geruimd. De bewoner van het pand heeft zich inmiddels ook bij de politie gemeld. Hij wordt bevraagd over de hennepkwekerij.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s