mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Beroving vrouw in scootmobiel #Middelburg in Opsporing Verzocht

Een reactie plaatsen

In het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht worden dinsdagavond 6 juni camerabeelden getoond met daarop twee mannen, die verdacht worden van een beroving op woensdag 22 februari jl. van een vrouw in een scootmobiel op de Langeviele in Middelburg. De hulp van het publiek wordt ingeroepen om deze zaak tot een goed einde te brengen.

Het incident gebeurde rond 13:45 uur. De vrouw reed richting de Beenhouwerssingel toen aan het eind van de straat twee mannen haar tas uit het mandje graaiden en wegrenden. Een alerte getuige liet het hier niet bij zitten. Deze vrouw rende achter de daders aan en kon de tas terugpakken en aan het slachtoffer overhandigen.

Wie (her)kent deze mannen?

De mannen werden op bewakingsbeelden vastgelegd. De beelden zijn te vinden in een speciaal opsporingsbericht. Wie (her)kent deze mannen? Neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0800-6070. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Bel je liever anoniem: 0800-7000.

Opsporing-Verzocht

Uitzendingen

De live uitzending van Opsporing Verzocht is op dinsdag 6 juni tussen 20:30 uur en 21:15 uur op NPO1. Op woensdag 7 juni kunt u nog een herhaling van de uitzending bekijken op NPO2 rond 12:10 uur.

Politie.NL

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s