mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Politie vraagt hulp burgers bij onderzoek woninginbraken in grensstreek

Een reactie plaatsen

De afgelopen tijd zijn woningen in de grensstreek tussen Zeeuws-Vlaanderen en België diverse malen bezocht door het dievengilde. De politie is een onderzoek gestart om de daders te achterhalen.

woninginbraak_1_32

Tijdens een buurtonderzoek na een woninginbraak in Heikant zijn agenten erop attent gemaakt dat er regelmatig auto’s met buitenlandse kentekenplaten in de buurt gezien zijn. De inzittenden toonden grote belangstelling voor de opritten van de woningen. Aan de andere kant van de grens, in België, is hetzelfde geconstateerd. De dieven zijn een paar maal via gedeeltelijk geopende kiepramen naar binnen gedrongen. Door alle informatie te koppelen rijst het vermoeden dat het om een rondreizende groep mensen gaat die na een voorverkenning hun slag slaan in woningen.

Hulp gevraagd

Heb jij misschien buitenlandse voertuigen in of rondom jouw straat zien rijden en verdenk je de inzittenden ervan dat zij woningen aan het observeren zijn? Noteer dan het nummer van de kentekenplaat en bel vervolgens de politie via 0900 8844. Wie weet leidt deze informatie naar de inbrekers die de afgelopen tijd actief zijn geweest in de grensstreek van Zeeuws-Vlaanderen.

 

inbraakpreventie

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s