mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

14e Schildersweek Domburg in en om Badhotel Domburg met nieuw dit jaar een toneelvoorstelling

Een reactie plaatsen

Domburg verandert eens per jaar een week lang in de kunstkolonie die het vroeger was. Dit jaar is dat van zaterdag 20 mei tot en met zaterdag 27 mei, dan organiseert de Stichting Art & Performance de alweer 14e Domburgse Schildersweek ”In het licht van Walcheren”.

schildersweek domburg

Grote tent

Nieuw dit jaar is dat de gehele Schildersweek georganiseerd wordt vanuit een grote tent op het grasveld voor het Badhotel, Domburgseweg 1.

Niet alleen zullen in onze tent in principe iedere dag kunstenaars aan het werk zijn in het open atelier (niet continu, uiteraard), u kunt er ook terecht voor een drankje. Bij het ‘van dag tot dag’-programma hieronder ziet u de openingstijden, die zijn niet iedere dag hetzelfde.

Toneelvoorstelling

Op zondag verzamelen zich in de tent alle zondagsschilders voordat zij zich over de omgeving verspreiden, op woensdagavond is er een lezing en op donderdagavond een concert. Op vrijdagavond, ook dat is nieuw voor de Schildersweek, is er in de tent een toneelvoorstelling, met acteurs Hans Dagelet en Jan van Eerd.

Verkoopexpositie

Tijdens de Schildersweek 2017 zullen twaalf professionele kunstenaars zich door de omgeving van Domburg laten inspireren en het nieuwe werk dat daarvan het resultaat is kan je komen bekijken -en kopen- op de grote verkoopexpositie in de Duingalerie (Badhuisweg 2) die vanaf zondag 28 mei tot en met zondag 17 september 2017 dagelijks te bezoeken zal zijn van ‘s middags 12.00 uur tot 17.00 uur.

Zie ook http://schildersweek.nl/

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s