mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Poltie verzoekt om beeldmateriaal van vechtpartij #Bruinisse

Een reactie plaatsen

Tijdens een voetbalwedstrijd op het sportpark aan de Nijverheidsweg in Bruinisse is zaterdag 13 mei tijdens een wedstrijd een vechtpartij ontstaan. De politie is een onderzoek gestart en vraagt de hulp van het publiek om aanwijzingen te krijgen om deze zaak op te kunnen lossen.

De informatie die nu bij de politie bekend is is dat er rond half twaalf zaterdagmorgen door onbekende oorzaak, een vechtpartij is ontstaan op het voetbalveld waar juist een wedstrijd gespeeld werd. Door verschillende mensen, waaronder kennelijk deelnemers aan de wedstrijd, zijn klappen en schoppen uitgedeeld. Op dat moment is de politie gebeld. Toen agenten ter plaatse kwamen waren veel vechtersbazen al vertrokken. Door de politie zijn wel al aangiftes en getuigenverklaringen opgenomen. Ook zijn betrokkenen benaderd om een aangifte op getuigenverklaring te laten opstellen.

Beeldmateriaal gezocht

Omdat de politie nog geen aanwijzingen heeft hoe de vechtpartij precies is ontstaan en wat er nu exact is voorgevallen, het verzoek aan de aanwezigen die met hun telefoon of andere beelddragers filmpjes hebben gemaakt van het incident, dit beeldmateriaal te delen met de politie. Mensen die beeldmateriaal hebben van het incident van zaterdag 13 mei jl. in Bruinisse worden verzocht zich te melden via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Wanneer je jouw gegevens doorgeeft dan wordt er door een rechercheur contact met je opgenomen.

politie-achter-compu

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s