mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Oosterscheldemuseum zoekt vrijwilligers #Yerseke

Een reactie plaatsen

Het Oosterscheldemuseum, Kerkplein 1 in Yerseke is een historisch museum waar de geschiedenis en cultuur van de Oosterschelde, de oester-, mossel- en kreeftenvisserij wordt verteld en waar het verdronken land van Zuid-Beveland, met name het verdronken stad Reimerswaal, tot leven wordt gebracht. Het museum is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om bezoekers te ontvangen en/of andere administratieve werkzaamheden willen uitvoeren, bij voorkeur een dagdeel in de week.

 

 OosterscheldeMuseum facebook profielfoto

Foto via http://www.facebook.com/stichting.oosterscheldemuseum

Draag je Reimerswaal in het algemeen en Yerseke in het bijzonder een warm hart toe? Houd je van kunst, cultuur en geschiedenis? En heb je wat tijd over?

Ga je bovendien graag met mensen om, heb je onderwijservaring, ben je handig op de computer of gewoon heel handig, dan word je van harte welkom geheten als vrijwilliger in het Oosterscheldemuseum. Het museum heeft dringend behoefte aan een aantal vrijwilligers, die een of meerdere dagdelen kunnen helpen bij tal van werkzaamheden.

Vrijwilligers ontvangen reiskostenvergoeding, gratis bijscholing en zijn verzekerd. Ben je op zoek naar een uitdagende omgeving met leuke collega’s, kom dan eens langs bij het Oosterscheldemuseum in Yerseke op dinsdag- en woensdagmiddag.

OosterscheldeMuseum ramen.jpg

Het Oosterscheldemuseum is geopend van dinsdag t/m zaterdag 10.00-16.00 uur, tel.0113-574 374, info@oosterscheldemuseum.nl. Zie www.oosterscheldemuseum.nl

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s