mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Documentaire Goes goes Asia in première

Een reactie plaatsen

Documentairemaker Remie Openeer heeft voor het Goes-Aziëjaar een film gemaakt over de banden tussen Goes en Azië. De documentaire gaat vrijdag 19 mei om 21.00 uur in première in Filmhuis ’t Beest.

Goes Azië omslag facebook

De documentaire Goes goes Asia is een vierluik over in Goes geboren expats in Azië, Goese ondernemers in Azië, Zeeuwse ontwikkelings-organisaties in Azië en Goesenaren met Aziatische roots. Wat doen die Zeeuwen daar zo ver van huis? Missen ze Zeeland? Hoe vinden mensen uit Aziatische landen het om in Goes en Zeeland te wonen?

Mee op reis

De documentaire vertelt de toeschouwer meer over hoe het is om te leven op het grootste werelddeel, welke banden de ‘vertrekkers’ onderhouden met Goes en hoe het is om weg te gaan uit Azië en je te vestigen in Goes. De film neemt je mee op reis langs onder andere Cambodja, Hongkong, Singapore en Indonesië. Vooraf is er een korte introductie van de maker.

Beest logo

De documentaire is te zien in de nieuwe filmzaal van ’t Beest. Kaarten kosten € 2,50 per persoon en zijn te koop via www.tbeest.nl

Goes Azië 2017

Meer weten?

Alle informatie over het themajaar en de activiteiten is te vinden op www.goesazie.nl. Nieuws is ook te volgen via GoesAzië op Facebook: www.facebook.com/GoesAzie

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s