mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

VVV ZEELAND LANCEERT NIEUWE WEBSITE EN APP

Een reactie plaatsen

GAST KRIJGT ALTIJD EN OVERAL INSPIRATIE VOOR ZIJN BEZOEK AAN ZEELAND 

Maandag 8 mei wordt de nieuwe toeristische website en app van Zeeland gelanceerd. De website en app zijn volledig vernieuwd, met als doel om gasten op een eigentijdse manier te inspireren over Zeeland. Bovendien krijgt de gast unieke content op basis van persoonlijke voorkeuren, weer, tijd en locatie.

I like ZLD

Website www.vvvzeeland.nl

De website vvvzeeland.nl is compleet vernieuwd. Niet alleen qua uitstraling, maar ook met veel nieuwe artikelen over Zeeland. Uniek is dat een deel van de informatie zich aanpast op basis van het weer, datum en de persoonlijke voorkeuren van de gast. Op de site zijn hotels, vakantiewoningen en restaurants te reserveren.

Bijzonder is ook de dagje-uit planner, waarbij op basis van de ingegeven datum, aantal personen en vervoersmiddel een dagje uit wordt samengesteld, afgestemd op de persoonlijke voorkeuren van de gast.

zeeland.jpeg

Zeeland App

De app bevat op hoofdlijnen dezelfde functionaliteiten als de website. Ook in de app krijg je tips op basis van het weer, de locatie en persoonlijke voorkeuren. Aanvullend daarop is het mogelijk om reisgidsen te bekijken met uitgebreide informatie over regio’s in Zeeland. In de app vind je ook de zogenoemde Parelroutes terug. Parelroutes zijn wandel- of fietsroutes waarbij je onderweg verhalen, video’s of geluidsfragmenten te zien of te horen krijgt.

Digitale Zeeland Experience

De vernieuwing van de website en app zijn onderdeel van de projecten Digitale Zeeland Experience en Strategische Marktbewerking Zeeland. Doel hiervan is om gasten meer gemak te bieden door middel van één digitaal platform waar men activiteiten in Zeeland kan ontdekken, verzamelen, samenstellen en boeken.

VVV_Zeeland_logo

 

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s