mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Beelden zakkenrollers in Opsporing Verzocht #Middelburg

Een reactie plaatsen

Op deze dinsdagavond (25 april) worden in het programma Opsporing Verzocht bewakingsbeelden getoond van een duo, die een vrouw voor duizenden euro’s dupeert.

Op donderdagmiddag 29 december jl. slaan twee zakkenrollers hun slag in de winkel van Rituals aan de Langeviele in Middelburg. Een vrouw en een man kijken de pincode af, stelen de bijbehorende bankpas en nemen een flinke bedrag op. Van die middag in het Rituals-filiaal zijn er bewakingsbeelden. Doordat hij de pincode had afgekeken, is het voor de man geen enkel probleem om de pas te gebruiken. Bij de dichtstbijzijnde Rabobank haalt hij in totaal een paar duizend euro uit verschillende geldautomaten. Hiervan zijn ook bewakingsbeelden.

Opsporing-Verzocht

Uitzendingen

De politie is op zoek naar de man en de vrouw die getoond worden op de camerabeelden. In de uitzending van Opsporing Verzocht worden deze getoond. De live uitzending is deze dinsdagavond tussen 20:30 uur en 21:15 uur op NPO1. Op woensdag 26 april kan je nog een herhaling van de uitzending bekijken op NPO2 rond 12:10 uur.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s