mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Politieonderzoek naar dode man en vrouw #Koudekerke

Een reactie plaatsen

De twee slachtoffers, die donderdagmorgen 13 april in een bosperceel aan de Verlengde Dishoekseweg zijn aangetroffen, zijn vermoedelijk inwoners uit Middelburg.

politie onderzoek for opsp

De politie is bezig met een groot onderzoek naar de doodsoorzaak van het duo en hun definitieve identiteit. Forensische medewerkers zijn al de hele dag bezig met een sporenonderzoek. Dit onderzoek duurt nog zeker tot middernacht. Zodra dit forensische onderzoek het toelaat, worden de lichamen naar een mortuarium gebracht. Nadien zullen nog secties worden verricht.

Vermoeden

Tijdens het politieonderzoek rees het vermoeden dat de man en de vrouw afkomstig zijn uit Middelburg. Tijdens het verloop van het onderzoek zal definitief moeten worden vastgesteld of dit vermoeden juist is.

Bannering

De politie roept donderdagavond en vrijdag via bannering de hulp in van een deel van de inwoners en bezoekers van de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen. Een banner is een grafische reclame-uiting op het internet om een boodschap onder de aandacht te brengen van het publiek. Door op een banner te klikken, wordt een pagina geopend waar meer informatie over het geadverteerde te vinden is. In dit geval is dat informatie over het politieonderzoek. Bannering is zeer geschikt om specifiek en doelgericht informatie te geven of te vergaren. Wie meer wil weten over deze manier van contact leggen, kan kijken op Politie.nl.

 

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s