mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Laatste ronde namen voor Klomppop Festivalweekend #Ovezande

Een reactie plaatsen

Programma nagenoeg rond met Hottub Heroes als afsluiter zondag

De line-up van Klomppop Festivalweekend is nagenoeg compleet. Een laatste grote ronde aan namen bevat onder andere een indrukwekkende hoeveelheid straattheater voor de zondagmiddag en de afsluiter van de zondagavond is feestcoverband Hottub Heroes. Aan het brede programma voor de zaterdag met DI-RECT en Jebroer voegt de organisatie The Royal Engineers toe en de talentvolle jonge Zeeuws-Vlaamse band The Brightt. Verder Molly and Tenbrooks met covers van Johnny Cash en één van de smaakmakers van de Oâlles Loco? wordt de King Of Bingo.

Straattheater
Wat drie decennia lang de naam Straatfestival Ovezande droeg, heet in de nieuwe opzet van Klomppop Festivalweekend de ‘straattheatermiddag’. Onveranderd blijft het aanbod van internationale allure. Uit Israël komt bijvoorbeeld Asaf N’ Roll, een getalenteerd acrobaat in Elvis-kostuum en uit Australië Katie Wright Dynamite. Andere aanbevelingen zijn The Flying Dutchman, de Italiaanse Mr. Moustache en het uit datzelfde land afkomstige duo La Spindola. Oude bekenden van het festival Nieuw Lef, Kartje Kilo, Martin Forget, Frans Custers en Bonpardon komen met nieuwe shows naar Ovezande. Bizar vermaak is te verwachten van degenslikker Thomas Blackthorne en de meest opvallende verschijning van het festival is ongetwijfeld de doldwaze Engelse non Musical Ruth op een gemotoriseerde vleugelpiano.

Randprogrammering
De aankleding en het randprogramma is geleidelijk een onmisbaar onderdeel van Klomppop geworden. Zo begint de festivalzaterdag rustig met een popquiz.om even bij te komen van The Charm The Fury op vrijdagavond. Dit jaar is op zondag weer de uitgebreide braderie en kindermarkt en een Classic!Fever ode aan Leonard Cohen door jong muzikaal talent in kerk ’t Wit Arjaentje. Op de zondagmiddag wordt er geracet met elektrisch gereedschap tijdens de tweede Open Zeeuws Kampioenschap Powertoolrace, daarvoor aanmelden kan nog. Er is vermaak voor kinderen door clown, ballonartiest en goochelaar Evert van Asselt en een buitenhuiskamerconcert van Company Of Sinners. De lokale parochie is te gast en verzorgt op zondagochtend een muzikaal omlijste kerkdienst in de festivaltent.

De online voorverkoop loopt bovenverwachting goed, de prijs in de voorverkoop voor een weekendpassepartout is dan ook maar vijfentwintig euro. Losse toegang voor de zondag is ook laagdrempelig, hier wordt een bijdrage voor het artiestenprogramma van vier euro gevraagd.

Klomppop namen 2017

Klomppop Festivalweekend – vrijdag 26 mei t/m zondag 28 mei
Festivalterrein op De Fazant Ovezande

Line-up reeds bevestigd:
Vrijdag: The Charm The Fury, BDM Life, Spectra-finale met Distinguished, The Unknown Children, Vellie&Scarra, Zumuz, Stockholm Syndrome en Charades.

Zaterdag: DI-RECT, Jebroer, Ferocious Dog, The Grand East, CUT_, Loco Loco Discoshow, bFAKE, The Glücks, The Royal Engineers, Treehook, The Brightt, Molly and Tenbrooks, DJ Timski, King Of Bingo, Popquiz

Zondag: Hottub Heroes, Darlyn, Roots Rising, Company Of Sinners, Classic!Fever’s ode aan Leonard Cohen, straattheatermiddag met Asaf N’ Roll, Katie Wright Dynamite, The Flying Dutchman, Mr. Moustache, La Spindola, Nieuw Lef, Kartje Kilo, Martin Forget, Frans Custers, Bonpardon, Thomas Blackthorne, Musical Ruth. Powertoolrace, Evert van Asselt (PretPet).

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s