mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Rescue Vlissingen in 2018 op 15 augustus!

Een reactie plaatsen

Met het succes van ruim 80.000 bezoekers heeft de organisatie Rescue Vlissingen een fantastisch jubileum achter de rug. Met dit succes op zak en alle verhalen, foto’s, video’s en duizenden berichten op social media kan het niet uitblijven om hier een mooi vervolg aan te geven.

rescue vlis 2016

Het grootste hulpverleningsevenement van Nederland, Rescue Vlissingen, zal op woensdag 15 augustus 2018 gaan plaatsvinden, zo heeft het bestuur besloten. Tijdens de eerste vergadering van de taakgroepen is besloten om alles opnieuw in gang te gaan zetten voor de volgende editie.

Rescue voorzitter Bert Trommelen:
“Niet alleen het overweldigende succes van het afgelopen jaar, maar de meer dan duizend(!) vrijwilligers en ruim 160 deelnemers die het evenement tot een groot succes maken, is voor mij de reden om het publiek in 2018 wederom uit te nodigen op de boulevard van Vlissingen. We willen graag laten zien wat hulpverleners betekenen voor onze maatschappij”.

Penningmeester Frans de Buijne:
“Rescue Vlissingen betekent voor onze gemeente ontzettend veel en trekt bezoekers van ver buiten onze provinciegrenzen. Of we onze bezoekersaantallen in 2018 gaan overtreffen weet ik niet maar dat we onze bezoekers wederom gaan verrassen in de editie van 2018 staat vast!”

De organisatie gaat de komende maanden hard aan het werk om de volgende editie op woensdag 15 augustus 2018 tot een groot succes te maken, én ervoor te zorgen dat de hulpverlening wederom een gezicht krijgt.

rescue Vlissingen logo

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s