Zes tips na beelden insluiping Kamperland in Opsporing Verzocht

De politie riep op deze dinsdag (11 april) de hulp in van het publiek voor het oplossen van een insluiping in een woning aan de Knotwilgendreef in Kamperland.

opsporing verzocht 11 april

Bij de insluiping is een portemonnee en een fiets weggenomen. Met de bankpas uit die portemonnee is geld opgenomen bij een geldautomaat aan de Ruiterplaatweg in Kamperland. Van die geldopname zijn beelden gemaakt. Deze worden uitgezonden in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Camerabeelden Kamperland

Het politieonderzoek, dat tot nu toe gedaan is naar de insluiping en het oneigenlijk gebruik van de pinpas, heeft nog niet geleid tot een verdachte. De insluiping vond plaats op dinsdag 24 januari 2017 tussen 23.00 en 23.30 uur. De geldopname is gedaan op de woensdagochtend daarna, op een tijdstip dat veel mensen naar hun werk of school gingen. De politie hoopt dat mensen de man, die te zien is op de camerabeelden, (her)kennen en hun informatie willen delen, zodat de politie de verdachte kan aanhouden en de zaak kan oplossen. De beelden zijn te vinden in een speciaal opsporingsbericht.

Uitzendingen

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 11 april op NPO1 tussen 20.30 en 21.15 uur. De herhaling van het programma is woensdag rond 12.05 uur op NPO2.

Update: Zes tips na aandacht voor insluiping Kamperland

Na de media-aandacht begin deze week, voor de insluiping in de woning aan de Knotwilgendreef in Kamperland van 24 januari jongstleden, en de uitzending van het televisieprogramma Opsporing Verzocht dinsdagavond en woensdagmiddag, zijn zes tips binnengekomen bij de politie.

Alle tips worden onderzocht, maar de recherche kan nu al zeggen dat er mooie informatie is binnengekomen waar de teamleden zeker meer mee kunnen. De zaak is nog niet afgerond, maar er is goede hoop dat dit, na deze hulp van het publiek, wel gaat lukken.

Politie.NL

 

Opsporing-Verzocht

Politie.NL

Advertenties

Een gedachte over “Zes tips na beelden insluiping Kamperland in Opsporing Verzocht

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: