mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Met de hele klas naar CAS4Kids!

Een reactie plaatsen

Een vlog-uitnodiging van The voice of Holland finaliste Isabel Provoost

Met een vlog-actie roept DELTA alle Zeeuwse groep 8 leerlingen op om op een creatieve manier te vertellen hoe zij hun omgeving een beetje duurzamer willen maken. De basisscholen met de leukste vlogs winnen een bezoek met de hele klas aan CAS4Kids. Isabel Provoost geeft in haar vlog (https://www.youtube.co/watch?v=4md-W079KdI&feature=youtu.be) het goede voorbeeld en nodigt de winnaars uit voor haar optreden op 30 juni.
 
DELTA vindt het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd weten wat duurzaamheid is en hoe zij daaraan kunnen bijdragen. In Sjaak’s Scholentour komt dit onderwerp spelenderwijs aan bod en nu ook via deze duurzame vlog-actie. Uit alle inzendingen worden een aantal mogelijke winnaars geselecteerd. Met de hele klas genieten zij aan de Brouwersdam van optredens van Isabel Provoost en Ali-B. De winnende klas wordt tijdens CAS4Kids bekend gemaakt en zij krijgen een meet & greet met beide artiesten.
 
DELTA is al jaren als partner betrokken bij de organisatie van Concert at SEA. Door te investeren in dit prachtige evenement van formaat doet DELTA wat extra’s voor de Zeeuwse samenleving. Naast de aanwezigheid op het festivalterrein organiseert
DELTA voor het derde jaar CAS4Kids. Meer informatie over de vlog-actie: http://www.DELTA.nl/CAS4kids.

 

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s