mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Veste Verlicht 20 t/m 23 april: Een avondwandeling met licht, beeld en geluid ook op 105.7 FM te beluisteren! #Goes

Een reactie plaatsen

Dit jaar is het 600 jaar geleden dat Goes van de legendarische gravin Jacoba van Beieren het recht kreeg om de vesten te graven. Hoe goed dat heeft uitgepakt, weten we vandaag. Zonder de vesten zou Goes Goes niet zijn.

Twintig jaar geleden was er De Vesten Verlicht. Toen ging het om alle vesten van Goes, nu draait het om de Oostvest. Elke boom is verlicht. In en om het water zijn onverwachte beelden te zien en overal wordt de wandelaar begeleid door muziek. Die muziek wordt uitgezonden door BX Radio, die zijn studio naar Café Baarends verplaatst, en verspreid via boxen van de bewoners rondom de Oostvest. Onder het motto ‘Zet iets moois voor je raam vannacht’ zorgen de bewoners ervoor dat ook in of rond de huizen van alles te zien is.

Themajaar Goes Azië

Het evenement is gericht op een breed publiek van alle leeftijden. Elk van de vier avonden heeft een eigen sfeer, van zonsondergang tot middernacht (20.00 – 00.00 uur). Veste Verlicht sluit aan bij het themajaar Goes Azië.

BXRadio

105.7 FM
BXRadio zal van 20 t/m 23 april samen met Stichting Ziekenomroep Radio Nomen Nescio LIVE uitzenden op 105.7 FM vanuit (Radio)Café Baarends, Voorstad in Goes. Daardoor is het evenement ook live op de radio te volgen in de hele stad. Daarnaast natuurlijk ook via het internet via de stream van BXRadio.

 

Veste Verlicht

Organisatie: een groep bewoners van de Oostwal, Oostsingel, Voorstad, Jacob Valckestraat en Dam in samenwerking met anderen, zoals StichtLicht. Zij voeren dit project uit onder de vlag van Stichting Rondom De Stenen Brug.

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s