mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Getuigen gezocht van verlaten plaats ongeval #Breskens

Een reactie plaatsen

Op zondag 2 april jl. tussen 13:00 en 14:00 uur loopt een echtpaar uit het Duitse Witten over de Nieuwesluisweg in Breskens. Ter plaatse is een fiets/voetpad met een greppel ernaast.

De twee zien een scooter hen tegemoet komen over het pad. Zowel de man van 79 als de vrouw van 74 gaan netjes aan de kant van het pad lopen om zo de scooterrijder doorgang te verlenen. Volgens hun verklaring rijdt de scooterrijder zo dicht langs hen dat hij de man raakt. Door de aanrijding belandt de man in de greppel die naast het pad ligt. Ook de scooter van de scooterrijder belandt in de greppel. Er passeert een groepje fietsers die helpt om de man uit de greppel te halen. Hij heeft erg veel pijn en wordt later zelfs opgenomen in een ziekenhuis met breuken en letsel aan zijn rug.

Intussen haalt de bestuurder van de scooter zelf zijn scooter uit de greppel en rijdt weg zonder zijn gegevens achter te laten.

Aangifte

Het echtpaar stelt de politie in kennis van het gebeuren en agenten nemen een aangifte op van het verlaten van een ongevalsplaats. De politie vraagt of er getuigen zijn van het ongeval en dan denkt de mevrouw aan de fietsers. Helaas heeft zij ook geen gegevens van de fietsers genoteerd.

De politie is op zoek naar dit groepje fietsers dat zo attent is geweest om een helpende hand uit te steken. Zij worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844. Ook is de politie op zoek naar de bestuurder van de scooter die bij het ongeval betrokken was. Helaas is er geen signalement bekend. Mocht jij iets meer weten over de scooterrijder die betrokken was bij dit ongeval, dan wordt je ook vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de politie.

politie-achter-compu

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s