mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Hond bijt hond, bazin gezocht #Ritthem

Een reactie plaatsen

De politie is op zoek naar de eigenaresse van twee honden. Een van haar honden was maandag 27 maart tussen 13:00 en 14:00 uur op het strandje bij Ritthem betrokken bij een bijtincident met een andere hond.

De vrouw liep over de dijk die grenst aan het strandje. Een van haar honden, een bruine hond (mogelijk een pitbull) met een witte kop, kwam ineens naar het strand gerend en beet de Border Collie van een man uit Middelburg in het oor. De terriër probeerde de Border Collie onder water te trekken, maar dat werd voorkomen door tussenkomst van de man en de vrouw. De bazin van de Pitbull-achtige hond is het water ingegaan en heeft de twee honden uit elkaar gehaald. De baas van de Border Collie is hierop vertrokken met zijn hond. Hij zag nog dat de terriër de vrouw in haar hand beet en dat de vrouw haar hond ongeveer in de houdgreep moest leggen om hem aangelijnd te krijgen.

Eenmaal thuis ontdekte de man dat de Border Collie toch een bijtwond had opgelopen. De man is zelf al op zoek gegaan naar de betreffende vrouw, maar heeft haar niet meer kunnen vinden. Hij heeft het voorval gemeld bij de politie in de hoop dat de vrouw zich meldt. Een goed signalement van de vrouw is niet bekend. Het betreft een blonde vrouw met een gezet postuur. Herken jij jezelf in dit verhaal of weet jij wie deze blonde vrouw is in combinatie met de twee honden? Dan wordt je verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

politie logo

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s