mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Eén aanhouding na inbraak bij tankstation #Zaamslag

Een reactie plaatsen

Agenten hebben aan de Terneuzensestraat een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een inbraak bij een tankstation.

De politie werd op zondag 2 april rond tien over elf `s avonds gealarmeerd over een inbraak. Meerdere eenheden gingen ter plaatse. Een van de eenheden ziet kort na de inbraak een verdachte auto rijden. Er ontstaat een achtervolging die eindigt op de Vaatrwijk in Axel. Daar gaan drie personen er te voet vandoor. Een van de dienders lost daarop waarschuwingsschoten.

Zoekslag

Agenten zetten de omgeving dicht en zijn op zoek gegaan naar de verdachten. Twee hondengeleiders zochten ook mee. Diensthond Bartje vindt uiteindelijk de 40-jarige verdachte in de bosjes op het industrieterrein Vaartwijk. De overige twee inbrekers worden niet meer aangetroffen.

Onderzoek

De politie doet verder onderzoek naar de inbraak. Het is nog onduidelijk wat er exact is buit gemaakt. De door de daders achtergelaten auto is in beslag genomen. De verdachte is ingesloten.

politie-aangehoudenbalie

Politie.NL

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s