mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Politie onderzoekt uitvoer gestolen personenauto’s #Nieuwdorp

Een reactie plaatsen

Bij een bedrijf in de haven van Vlissingen-Oost werd vrijdagavond (31 maart) een man aangehouden, die probeerde een of meerdere gestolen auto’s uit te voeren.

De politiemeldkamer kreeg rond 17:00 uur op genoemde dag een melding van een logistiek havenbedrijf dat een vervoerder enkele auto’s aanbood om naar Afrika verscheept te worden. Medewerkers van het havenbedrijf reageerden zeer alert. Ze hadden al eens eerder een soortgelijke levering ontvangen, waarbij gestolen auto’s waren aangetroffen. Hierop belden ze onmiddellijk met de politie.

Identiteit

Agenten gingen naar het bedrijf en controleerden de verdachte partij. Onmiddellijk bleek al dat een personenauto als gestolen gesignaleerd stond. Mogelijk dat de identiteit van twee andere auto’s vervalst is. De 70-jarige vervoerder uit het Belgische Evere werd aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Hij werd vrijdagavond verhoord en kreeg te horen dat hij voorlopig vast blijft zitten.

In beslag neming

De politie heeft de drie personenauto’s en een trailer, waarmee de auto’s vervoerd werden, in beslag genomen. De voertuigen zijn zaterdag verder onderzocht.

politie-zwaailicht-bij-een-kas

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s