Recordbedrag veiling eerste Oosterscheldekreeft

In Zierikzee overhandigde donderdag 30 maart kreeftenkoningin Olivia de Bree, de allereerste Oosterscheldekreeft van dit jaar, aan de heer Sjaak Troost directeur van de Dirk Kuyt foundation en oud Feyenoord & Nederlands elftal voetballer.

Dit jaar bracht de veiling van de eerste Oosterscheldekreeft een daverend recordbedrag ter waarde van € 41.000,00 op! De firma Adri & Zoon mocht zich de gelukkige winnaar van de veiling prijzen. Ook dit jaar vond de veiling weer plaats bij Vismijn Colijnsplaat.

Zoals elk jaar gaat de opbrengst van de veiling naar een goed doel. Dit jaar werd er gekozen voor de Dirk Kuyt Foundation, die zich sterk maken voor het organiseren van sportevenementen voor mensen met een beperking.

oosterscheldekreeft

Kreeftenseizoen

Tijdens de opening werd er door de heer Ezinga nadruk gelegd op de vraag naar de overheid, naar meer breukstenen in de Oosterschelde, zodat er de volgende jaren nog betere leefgebieden voor de Oosterscheldekreeft kunnen worden gecreëerd. Het Oosterscheldekreeftenseizoen loopt vanaf deze donderdag tot
zaterdag 15 juli 2017.

Zie ook www.oosterscheldekreeft.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: