mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Ronald Kolk in Grote Kerk Goes tijdens Goes Couture ’17

Een reactie plaatsen

Na Addy van den Krommenacker  onthaalt Goes Couture ’17  weer couturier van naam

Met Ronald Kolk heeft Goes Couture ’17 opnieuw een grote naam uit de Nederlandse haute Couture vastgelegd. Met zijn eigen couturehuis staat Kolk al 20 jaar aan de top. Met zijn flamboyante en fantasierijke stijl weet hij een brede clientèle van zakenvrouwen tot internationale artiesten aan zich te binden.

Ronald kolk facebook.jpg

Foto via https://www.facebook.com/Ronald-Kolk-Haute-Couture-706525072695464/

Na een succesvolle eerste editie van Goes Couture met Addy van den Krommenacker in 2016, is het gelukt om voor dit jaar weer een klinkende naam uit de wereld van de haute couture vast te leggen. Met Kolk is het opnieuw verzekerd dat de Grote Kerk in Goes op 22 september een avond met show en prachtige ontwerpen tegemoet gaat.

Kenmerkend voor deze couturier is het gebruik van exclusieve stoffen en ambachtelijke technieken als appliqueren, mouleren en pailletteren. Zakenvrouwen, advocaten en politici hullen zich in de ontwerpen en ook in de wereld van opera, ballet en musical is de couturier veel gevraagd.

grote kerk goes

Kaarten

Goes Couture is een exclusieve en feestelijke avond vol fashion, couture en entertainment. In het prachtige decor van de Grote Kerk worden gasten onthaald met champagne, waarna er genoten wordt van een pre-show en de coutureshow van Ronald Kolk. Daarna is er een afterparty met live muziek, hapjes en drankjes. Dit alles is inbegrepen bij de toegangsprijs. Kaarten voor dit exclusieve rode-loper evenement a € 75 zijn te krijgen via www.goesisgoes.nl/goescouture

Goes is

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s