mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Winkel- en modestad Goes pakt weer uit tijdens ‘Vriendinnendagen’

Een reactie plaatsen

De jaarlijkse Vriendinnendagen in winkel- en modestad Goes op 25 en 26 maart bieden dit jaar een vernieuwd activiteitenaanbod aan iedereen die van winkelen houdt.

 vriendinnen goes

Boordevol winkelweekend

De vriendinnendagen is een boordevol winkelweekend in het teken van mode, winkelen en lifestyle. Veel ondernemers doen dit weekend iets extra’s zoals styling- en beautyadvies, een klein cadeautje, shows of een bijzondere etalage. Buiten is er onder andere dans, muziek, een waarzegster, een foto-actie in de Gasthuisstraat en een straatmodeshow op het Ganzepootplein.

 

Suffe Tuttenmiddag

Op zaterdag is er in het Stadhuis op de Grote Markt van alles te doen tijdens de ‘Suffe Tutten’ middag. Van hippe Zeeuwse workshops, City Spa hand- en hoofdmassages tot kunstenaar Jan Willem Hament, die deze middag live aan het werk is.

 

Fashion impressions

Een compleet palet van wat het naderende modeseizoen te bieden heeft, passeert zaterdag tijdens de ‘fashion impressions’ in Slot Oostende.  Zoek een plaatsje in één van de mooie ruimtes van deze bijzondere locatie en laat de professionele modellen van DC models aan je voorbij gaan met de nieuwste collecties van de beste Goese modezaken. De  shows starten om 12.30, 14.00 en 15 30 uur. Toegang is gratis.

Goes ishttp://www.goesisgoes.nl

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s