mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

ADRZ doet voor het vierde jaar mee met de Open Dag #Goes

Een reactie plaatsen

Het ziekenhuis in Goes zet op zaterdag 18 maart van 10:00 tot 16:00 uur de deuren open voor publiek. De landelijke Open Dag voor Zorg & Welzijn wordt jaarlijks gehouden. Het ADRZ doet voor het vierde jaar mee en trekt jaarlijks zo’n 1500 bezoekers.

adrz opendag

Op de locatie Goes zijn demonstraties, informatiekramen en rondleidingen op verschillende afdelingen. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld een kijkje nemen in het nieuwe nucleaire geneeskundig centrum van het ADRZ. Het nieuwe OK-complex kan niet worden bezocht, maar er worden virtuele beelden van het hypermoderne OK-complex getoond. De Spoedeisende Hulp, waar we jaarlijks maar liefst 27.000 patiënten ontvangen, geeft demonstraties in een zaal, die speciaal is ingericht als traumakamer. Bezoekers kunnen op de Reumatologie een echo laten maken van hun gewrichten of kennismaken met de gratis reuma-app. Een publiekstrekker is ook het Een unieke kans op 18 maart om een kijkje te nemen in bijvoorbeeld de zuurstoftank van het Hyperbaar Zuurstofcentrum.

Vrijdag 17 maart is er vanwege de week van Zorg & Welzijn een minisymposium Darmkanker in Goes. In verband met beperkte plaatsen, is aanmelden gewenst.

ADRZ kees 2

Kijk voor meer informatie over de week van Zorg & Welzijn en de Open Dag op http://www.adrz.nl.

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s