mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Treinreiziger aangehouden na kopstoot conductrice #Goes

Een reactie plaatsen

In de trein op het station in Goes is deze vrijdag (10 maart) een man aangehouden, omdat hij een conductrice had mishandeld.

politie aanhouding-handboeien-3

Het incident gebeurde vrijdagmorgen rond kwart voor negen in de trein vanuit Vlissingen richting Goes. De man werd door enkele reizigers in bedwang gehouden, terwijl de politie werd geïnformeerd. Agenten gingen naar het station. De man werd in de trein aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht. Het gaat om een 26-jarige inwoner uit Dordrecht.

Overlastmeldingen

Het bleek dat de man de NS-medewerkster een kopstoot had gegeven, nadat zij hem om een plaatsbewijs had gevraagd. De veroorzaker staat bij de politie bekend om vele overlastmeldingen. De politie stelt hier een onderzoek naar in.

Onacceptabel

De conductrice (37) deed op het politiebureau aangifte. Ze hield geen letsel aan het incident over. Agressie en geweld tegen hulpverleners is onacceptabel en wordt niet getolereerd. Bij dit soort incidenten volgt altijd een reactie namelijk: aangiftes worden altijd opgenomen, daders worden met prioriteit door het Openbaar Ministerie voor de rechter gebracht, en tegen de daders wordt een driemaal zo hoge straf geëist.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s