mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Sea Sound Singers gaan voor goud!

Een reactie plaatsen

De vrouwen van het Vlissingse barbershopkoor Sea Sound Singers nemen deel aan het  Nederlands Kampioenschap Barbershop zingen, dat begin april wordt gehouden in Veldhoven. Dit jaar doet het koor een serieuze gooi naar de gouden medaille!
Sea Sound Singers.jpg
In 2015 lukte het de Sea Sound Singers om hun score bij dit kampioenschap aanzienlijk te verbeteren en daarmee de derde plaats te behalen.  Zij worden al jaren enthousiast begeleid en geïnspireerd door hun vaste dirigente, Sacha Hokke. Ook laten zij zich jaarlijks coachen door Sally McLean, die al vele prijzen in de wacht heeft gesleept met haar Engelse koor The White Rosettes. Kortom, het koor uit Vlissingen heeft optimaal in zichzelf geïnvesteerd, is in de allerbeste conditie en is klaar voor het goud.

Gratis miniconcert

Je kan dit  miniconcert op 27 maart in Wijkhuis de Zwaan, Kromwegesingel 1 in Oost-Souburg gratis bijwonen. Tijdens dit concert vindt tevens de try-out voor de kampioenschappen plaats. Het concert start om 20:00 uur en zal ongeveer een half uur duren. De entree is gratis. De Vlissingse wethouder van Cultuur, de heer Stroosnijder, zal ook aanwezig zijn.

De dames zeggen zelf:  “Natuurlijk moeten wij als Zeeuwse vrouwen onze aangeboren bescheidenheid overwinnen om dit zo neer te zetten, maar wij springen over onze eigen schaduw, en zeggen het hardop: Wij gaan voor goud!” , waarvan akte.

seasoundsinger 27 maart 2017

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s