mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Politie arresteert groep hennepkwekers #Vlissingen

Een reactie plaatsen

Vlissingen/Amsterdam – Deze dinsdagmorgen (21 februari) vroeg zijn twee mannen in Vlissingen en één man in Amsterdam aangehouden op verdenking van het opzetten en onderhouden van hennepkwekerijen in Zeeland. Aan deze aanhoudingen is een uitgebreid onderzoek van de recherche voorafgegaan.

Verzamelen bewijs

Zes maanden geleden is door de recherche een onderzoek gestart naar de verdachten. Als informatie boven water komt dat deze mannen erg actief zijn binnen de hennepkweekbranche, wordt hun handel en wandel nader bekeken. Omdat er nu voldoende bewijs verzameld is om de zaak voor te leggen aan de rechter zijn zij vanmorgen vroeg aangehouden. Het gaat om een 34-jarige man uit Amsterdam, een 30-jarige man uit Vlissingen en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Onderzoek loopt nog

Gelijktijdig zijn er twee hennepkwekerijen geruimd in de Simon de Vliegerlaan in Vlissingen en in de Marcus de la Palmastraat in Middelburg. Hierbij zijn respectievelijk een 23-jarige man uit Ulvenhout en een 22–jarige vrouw uit Vlissingen aangehouden. Deze twee kwekerijen sluiten de rij van eerdere ruimingen in deze zaak (vier in Vlissingen, één in Middelburg en één in Yerseke). Het onderzoek is nog niet afgerond en meerdere aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten. Alle verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De drie hoofdverdachten worden vrijdag 24 februari aan de Rechter-commissaris voorgeleid.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s