mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Bajesklant verzet zich hevig bij aanhouding #Vlissingen

Een reactie plaatsen

Een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aan de President Rooseveltlaan aangehouden. Hij had nog 75 dagen gevangenisstraf open staan. De man verzette zich hevig tijdens zijn aanhouding. Ook een 23-jarige Vlissingse die zich met de aanhouding bemoeide is opgepakt.

Agenten zagen de man op zaterdag 18 februari rond 0:40 uur uit een woning aan de Hercules Segherslaan komen. Omdat de dienders de man kenden en wisten dat hij nog een gevangenisstraf had open staan wilden ze hem aanhouden. De man stapte in een auto en nam plaats op de bijrijdersstoel. De agenten spraken hem aan. Ze deelde hem mee dat hij was aangehouden. Omdat de verdachte te boek staat als vluchtgevaarlijk wilden ze hem direct in de handboeien slaan. Daarop begon hij zich hevig te verzetten.

Slaan en bijten

De verdachte sloeg een van de agenten verschillende keren tegen het hoofd. Ook beet hij hem in zijn hand en schopte de diender tegen het hoofd. Om het verzet te breken werd pepperspray gebruikt. Maar ondanks dat bleef de man zich verzetten. Een 23-jarige vrouw bemoeide zich met de aanhouding, ze begon aan de agent te trekken en sloeg hem op zijn hoofd. Daarop werd zij ook gepepperd.

politie aanhouding

Aanhoudingen

Uiteindelijk lukte het de agenten om het tweetal aan te houden. Ze zijn afgevoerd naar het politiebureau. Bij fouillering bleek de man een mes op zak te hebben. Dat is in beslag genomen. Tegen het duo wordt aangifte gedaan van mishandeling.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s