mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Kunstbende Zeeland / Volt Events DJ Contests #Terneuzen

Een reactie plaatsen

Op vrijdagavond 11 en 25 maart vinden twee DJ-contests van Kunstbende Zeeland plaats in De Pit in Terneuzen. Jonge DJ’s van alle niveaus laten hun ‘skills’ zien en horen aan jury en publiek. Per DJ contest worden 2 of 3 winnaars gekozen die doorgaan naar de Zeeuwse voorronde van Kunstbende Zeeland op 9 april in Het Scheldetheater in Terneuzen. Daar wordt bepaald welke DJ doorgaat naar de landelijke finale.

dj-set

Samenwerking
Kunstbende Zeeland en Volt Events werken dit jaar samen in het organiseren van  de DJ-contests. Kunstbende richt zich op jongeren tussen 13 en 19 jaar. Bij Volt Events mogen jongeren tot 23 jaar meedoen. Per avond worden er 3 winnaars bekend gemaakt. Twee voor Kunstbende en één voor Volt Events. Wanneer de winnaar van Volt Events jonger is dan 19 jaar, dan is hij/ zij ook geplaatst voor de voorronde van Kunstbende Zeeland.
Programma

Alle deelnemende DJ’s krijgen vijftien minuten om zichzelf aan een professionele jury  te presenteren. Tijdens het juryberaad op 11 maart is er een optreden van DJ DVW en de 25e van ParaDigitz. De visuals worden op beide avonden verzorgd door Klipdesign. De twee avonden worden gehost door Kevin van Gorkom. Het programma begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Deelnemen

Inschrijven voor de DJ contest kan nog tot 28 februari  via www.kunstbende.nl en door te mailen naar voltevenementen@gmail.com. Zie de facebookpagina voor de inschrijvingsvoorwaarden. Ook inschrijven voor de andere categorieën kan via die site. Het is mogelijk je in te schrijven voor meerdere categorieën.

Prijzen

Winnaars bij de DJ Contest in Zeeland winnen geldprijzen en cadeaubonnen om DJ gear mee aan te schaffen. Daarnaast mogen de winnaars Liberty Dance op Bevrijdingsfestival Zeeland in Vlissingen openen, en worden via Volt Events ook plekken op de Vestrock Rally, VOLT, Snares en Ladies Love It aangeboden. De nr. 1-winnaar stroomt door naar de landelijke finale in Amsterdam en maakt daar o.a. kans op een optreden op Mysteryland, het langst lopende dancefestival ter wereld waar naast muziek ook theater, film, interactieve kunst, acrobatiek en spectaculaire shows te zien zijn.

Volt Events

Volt Events is een collectief opgericht door E-dict en Klipdesign. Het doel is om Drum&Bass meer kenbaar te maken in de regio en jonge veelbelovende artiesten een podium te bieden.

kunstbende logo

De coördinatie van Kunstbende Zeeland is in handen van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland en wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie en Provincie Zeeland.

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s