mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Trekkertrek gaat voor kwaliteit #Aagtekerke

Een reactie plaatsen

Stichting Trekker Trek Aagtekerke zet voor 2017 in op kwaliteit. Ondanks een zeer succesvol evenement in 2016, legt het bestuur de lat voor het komende seizoen liefst weer net ietsje hoger. Het ééndaagse trekkertrek evenement in Aagtekerke trok vorig jaar een record aantal van 3500 bezoekers.

2016

De nieuwe weg die sinds 2015 is ingeslagen, heeft trekkertrek in Zeeland weer op de kaart gezet. Voorzitter Gerhard de Visser legt uit: “In 2015 hebben we het anders aangepakt. Helaas waren de weersomstandigheden toen niet ideaal. Toch was iedereen enthousiast over de nieuwe aanpak. Dit afgelopen jaar waren de omstandigheden perfect en dat hebben we geweten! Laten we het er op houden dat het gezellig druk was”, zegt hij lachend.

trekkertrek aagtekerke

Blik op 2017

Al direct na het evenement zijn de doelen voor 2017 vastgesteld. Het allereerste zijn de posities van de wedstrijdbanen aangepast. Hierdoor is er meer ruimte ontstaan voor de kinderattracties en sponsoren. Eén baan blijft nu ook braak liggen. De invloed van gras en onkruid is nadelig voor de structuur van de ondergrond. “We gaan voor kwaliteit in 2017. Voor onze bezoekers en sponsors doormiddel van de nieuwe indeling en voor de deelnemers is dit een betere ondergrond op de baan. Op grote tractor pulling evenementen in Nederland wordt dit al jaren gedaan. Willen we doorgroeien dan moeten we ook op dit detailniveau doorgroeien.” Een ander doel is om een familie evenement te zijn. Attracties voor jong en oud. Ook zal er voor de interne mens een uitgebreid assortiment zijn.  Het eten zal een beleving worden, in de vorm van een culi-caravaan.

Langere termijn

Een wens die al langer speelt, is om ook op vrijdagavond een wedstrijd te organiseren. Zo ontstaat er een tweedaags evenement. Gerhard: “Helaas nog geen groen licht”. Als organisatie hebben we hier al goed over nagedacht, alleen moeten we medewerking krijgen van de betrokken instanties. De dorpsraad Aagtekerke is erg positief. Gesprekken met de gemeente Veere zijn er al geweest maar men is nog sceptisch. We hopen in gesprek te kunnen blijven en ze te overtuigen dat het nodig is om een volledig sportprogramma aan te kunnen bieden, en ook onze landbouwklasse niet te vergeten. Aldus voorzitter Gerhard de Visser van de Stichting Trekker Trek Aagtekerke.

st. Trekkertrek aagtekerke

www.trekkertrekaagtekerke.nl

 

 

 

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s