mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Automobilist rijdt in op motoragent tijdens verkeerscontro#Terneuzen

Een reactie plaatsen

Donderdagmiddag is een 61-jarige man uit Terneuzen aangehouden, nadat deze tijdens een achtervolging probeerde om een motoragent van de weg te rijden.

Het incident start op genoemde middag rond kwart over vier op de Finlandweg tijdens een gezamenlijke verkeerscontrole met de Landelijke Eenheid. Nadat de verdachte een stopteken heeft genegeerd, wordt door een motoragent de achtervolging ingezet. Tijdens de achtervolging probeert de bestuurder met zijn auto de motoragent op de rotonde van de Rooseveltlaan van de weg af te drijven. Deze kan met vakkundige stuurkunst nog net een botsing voorkomen. Uiteindelijk is de man met veel verzet bij zijn woning aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en zit nog vast.

politie-motoragent

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit incident. Heb jij informatie over deze zaak? Deel deze dan via 0900 8844 of kom langs op het politiebureau aan de Rosegracht in Terneuzen.

Resultaten controle

Verschillende politiedisciplines van de Landelijke Eenheid, Dienst Infrastructuur en de eenheid Zeeland -West-Brabant , waaronder het Haventeam, Team Verkeer en het Integraal Afpakteam, hebben deelgenomen aan de controle. Tussen 15.30 en 20.30 uur passeerden aan de Zeelandlaan 1.821 voertuigen de controlelocatie. Voor onder andere snelheidsovertredingen, niet handsfree bellen, gladde banden, verlopen APK en onverzekerd rijden zijn processen-verbaal opgemaakt. De Belastingdienst inde onder andere 4000 euro, legde op zes voertuigen beslag en sleepte drie voertuigen direct weg. Daarnaast worden meerdere bestuurders verder onderzocht door de Belastingdienst. De Douane voerde controle uit op de naleving van de Douanewetgeving en op het gebied van accijns.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s