mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Koning heropent Maritiem en Logistiek College De Ruyter op 3 februari 2017 #Vlissingen

Een reactie plaatsen

Op vrijdag 3 februari komt Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander naar Vlissingen. Hij bezoekt het gerenoveerde Maritiem en Logistiek College De Ruyter en het sleep- en bergingsbedrijf Multraship Towage & Salvage. Om 13.45 uur heropent Zijne Majesteit de Koning officieel het Maritiem en Logistiek College De Ruyter aan de Boulevard Bankert in Vlissingen.

scalda_boulevard_voorkant_vlissingen

Renovatie College De Ruyter

De renovatie van het gebouw aan de boulevard was vlak na de zomer van 2016 voltooid. Het pand is aan de binnen- en buitenkant totaal veranderd. In het gerestaureerde gebouw komen maritieme en nautische aspecten op allerlei manieren terug. Zo zijn op het dak 2 lokalen gebouwd, die lijken op de brug van een schip. En deze opbouw heeft met koper een roestbruine ‘look and feel’. Aan de buitenkant lijkt het gebouw op de vierkante zijkanten van containers op een terminal. In het interieur geeft massief vurenhout de uitstraling van ouderwetse transportkisten. Patrijspoorten in het souterrain zorgen voor meer lichtinval.

Multraship

College De Ruyter werkt al decennia lang samen met Multraship Towage & Salvage. Veel studenten leren bij Multraship het vak in de praktijk en kunnen daarna vaak op de omvangrijke vloot van sleep- en bergingsvaartuigen aan de slag. Na het bezoek aan het College De Ruyter gaat Zijne Majesteit de Koning aan boord van een zeesleper van Multraship in gesprek met stagiaires en bemanningsleden.

www.vlissingen.nl

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s