mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Gemotiveerde muzikanten gezocht voor het PopAanZee-traject 2017

Een reactie plaatsen

PopAanZee is een bandcoachingstraject voor Zeeuwse bands, dat wordt georganiseerd door ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland in samenwerking met de Zeeuwse Poppodia. Voor het komend jaar wordt er weer gezocht naar drie nieuwe acts. Naast dat ze intensieve coaching krijgen, geven de bands een optreden in de Zeeuwse podia en gaan ze op tour langs diverse Zeeuwse festivals.

pop aan zee

Jaarlijks worden de drie snelst opkomende bands uit Zeeland geselecteerd voor een jaar lang coaching. In 2016 bestond deze selectie uit de Zeeuwse bands HunterStreet uit Clinge, de zusjes GEMINA uit Middelburg en de winnaar van de Zeeuwse Belofte 2015, Clear Clamour uit Kapelle.

PopAanZee is dé plek voor gemotiveerde talenten die er aan toe zijn om buiten de provincie te gaan spelen. De geselecteerde bands gaan een jaar lang samenwerken met een door hen zelf uitgekozen muziekprofessional. Daarnaast krijgen ze een jaar lang extra optreedmogelijkheden en ontvangen ze op maat gesneden coaching en workshops. Na deze groeispurt van een dik half jaar heeft de band een groot aantal tools in handen, om op eigen kracht landelijke bekendheid te gaan verwerven.

Vorig jaar werd HunterStreet begeleid door boeker en muziekprofessional Frank Kimenai. GEMINA ging de samenwerking aan met Bart van Liemt, bekend van de bands the Sheer en BADE. En Clear Clamour werkte een jaar lang samen met de Utrechtse producer Pim van de Werken. Bands en Acts kunnen zich aanmelden voor PopAanZee  tot 20 februari. Daarna zal een jury bestaande uit de programmeurs van de Zeeuwse poppodia een selectie maken.

Meedoen?

Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland: http://www.dezb.nl/wat-we-doen/popaanzee-bandcoaching.html

ZB planbureau

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s