mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Update: Verdachte die inreed op agent van meldt zich #Zierikzee

Een reactie plaatsen

De vermoedelijke bestuurder van de auto, een 23-jarige man uit Zierikzee, meldde zich zaterdag 28 januari halverwege de middag op het politiebureau. Hij is vastgezet. Hij wordt verdacht van poging doodslag/ moord.

politie-operationeel-uniform

Dit ging hier aan vooraf…

Een agent had meerdere malen op een auto geschoten nadat de bestuurder van dat voertuig op een andere diender inreed. Vervolgens ging de auto er vandoor. Ondanks een grote zoekactie van de politie zijn de auto en de bestuurder niet meer aangetroffen.

Agenten kregen op vrijdag 27 januari een melding van vuurwerkoverlast op de Schelpstraat. Rond 23.50 uur kwamen ze aan op het parkeerterrein van een supermarkt. Daar spraken ze enkele jongeren aan en vroegen om hun legitimatie. Ook spraken ze de bestuurder van een daar geparkeerde auto aan. De man die in die auto zat ging er echter met zijn voertuig vandoor. Daarbij reed hij bijna een van de dienders aan. Vervolgens is er op de auto geschoten, maar de bestuurder wist te ontkomen. De agent waar de automobilist op inreed bleef fysiek ongedeerd.

Zoekactie

Direct na het incident werd er een zoekactie opgestart. Hierbij werden meerdere eenheden van de politie ingezet. De Zeeuwse agenten werden hierbij geassisteerd door collega’s uit Rotterdam en door de politiehelikopter. Op het parkeerterrein werd door de technische recherche een onderzoek ingesteld. De zoekactie leverde echter geen verdachte en geen voertuig op en werd in de loop van de nacht beëindigd. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak. Wel heeft nu dus een 23-jarige man uit Zierikzee zich op deze zaterdag (28 januari) halverwege de middag gemeld op het politiebureau. Hij is vastgezet enj wordt verdacht van poging doodslag/ moord.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s