mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Getuigen gezocht na afsteken vuurwerkbom #Zierikzee

Een reactie plaatsen

Om ongeveer 20.45 uur zaterdagavond (14 januari) schrokken bewoners van de Vondelingsplaat in Zierikzee zich rot van een enorme knal die buiten klonk. De knal was zo hard dat er ruiten uit de sponning sprongen, openhaardkleppen dichtsloegen en een personenauto zwaar beschadigde. Kennelijk was de knal tot ver in de omtrek te horen.

 

Onmiddellijk werd de politie gebeld. Agenten kwamen poolshoogte nemen en troffen o.a. de zwaar beschadigde auto aan. De bumper en spatborden aan de achterkant van de auto waren losgekomen als gevolg van de ‘vuurwerkbom’, zoals de klap werd omschreven door de omwonenden.

In de buurt is nog navraag gedaan, maar nog niemand kon zaterdagavond informatie geven over de herkomst van het zware vuurwerk. Daarom doet de politie nu een oproep: Heb jij iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze melding? Heb jij informatie die de politie verder kan helpen om dit onderzoek af te ronden? Weet u wie het vuurwerk heeft afgestoken? Dan wordt je vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de politie. Dit kan door langs te gaan op het bureau in Zierikzee, door te bellen met het algemene nummer van de politie 0900-8844, of door jouw informatie via What’s App te delen op nummer 06-1220 7006. Wanneer je anoniem melding wilt maken kan dat via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

politie-zwaailicht-bij-een-kas

Politie.NL

 

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s