mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

DeltaSafe Security Service doet strategische overname #Zeeland

Een reactie plaatsen

Het beveiligingsbedrijf DeltaSafe Security Service uit Middelburg heeft sinds 1 januari 2017 de activiteiten van het Zeeuws Vlaamse beveiligingsbedrijf Security Nederland overgenomen. De overname door DeltaSafe is volgens het bedrijf een logische stap. Beide organisaties hebben een sterke oriëntatie op Zeeland en een vergelijkbaar pakket aan beveiligingsdiensten. Bovendien hebben beide organisaties korte communicatielijnen en een sterke focus op de kwaliteit van de dienstverlening.
 

Marktleider in Zeeland

 
DeltaSafe Security Service versterkt met deze forse overname haar positie van marktleider in Zeeland; in het bijzonder op het gebied van mobiele surveillance en objectbeveiliging. Het merendeel van de medewerkers van Security Nederland gaat over naar DeltaSafe. De medewerkers en klanten van Security Nederland zijn hierdoor verzekerd van continuïteit en komen bij een organisatie die klant- en medewerkers tevredenheid hoog in het vaandel hebben.
 
Door deze overname zegt DeltaSafe in een persbericht beter in staat te zijn om kosten efficiënt in de provincie Zeeland beveiligingsdiensten te leveren, waarbij kwaliteit en persoonlijk contact nog steeds centraal staan.
delta-safe-logo
Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s