mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Getuigen gezocht van wilde achtervolging #Zeeland

Een reactie plaatsen

’s-Heerenhoek/ Oost-Souburg – De politie heeft dinsdag 3 januari na een wilde achtervolging drie Fransen aangehouden. Geen van de mannen beschikte over een geldig rijbewijs. De mannen reden aan het eind van de ochtend op dinsdag 3 januari in Oost-Souburg met hoge snelheid door de winkelstraten. Omstanders moesten zich daarbij uit de voeten maken.

De achtervolging startte toen agenten met een onopvallende politieauto op de N62 ter hoogte van ’s-Heerenhoek de 28-jarige bestuurder een stopteken gaven. Dit werd echter genegeerd en het voertuig ging er met hoge snelheid vandoor in de richting van Middelburg.

Oost-Souburg

Uiteindelijk reden de mannen de bebouwde kom van Oost-Souburg binnen en ging de achtervolging verder via de Karolingenbaan, tegen het verkeer in de Paspoortstraat op om vervolgens tegen het verkeer in te rijden over de Kanaalstraat. Verschillende omstanders moest opzij springen om niet aangereden te worden door de auto van de verdachten. De achtervolging eindigde in Vlissingen-Oost, daar konden alle inzittenden worden klemgereden. De bestuurder is een Fransman, de andere twee hadden geen identiteitspapieren bij zich. Het vermoeden bestaat dat het eveneens Fransen zijn. De auto is voor onderzoek in beslag genomen.

Getuigen gezocht

De politie neemt de zaak hoog op en doet onderzoek naar de zaak en vraagt getuigen zich te melden. In Oost-Souburg moesten tenminste twee fietsers aan de kant springen. Een fietser met daarnaast een kinderfietsje moest zodanig uitwijken dat zij bijna ten val kwam. De politie zou haar graag spreken. Zij en anderen getuigen kunnen zich melden. Heb jij meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s